Skolan börjar snart ... och ingenting är klart!

Av Elin Johansson

60
SIDOR
0
OMDÖMEN
2022
UTGIVEN
3-6
LÄSÅLDER

Den perfekta läsningen inför den pirriga skolstarten!

Boken är en blandning av textbok och bilderbok, anpassad för att passa de barn som tar steget från förskolan till skolan. Rolig högläsning med högt tempo och härligt humoristiska bilder.

"Om precis en vecka är det dags. Då ringer jag i klockan och barnen väller in genom dörren. Jag kan redan se dem framför mig, pigga och spralliga och nyfikna på vad som ska hända här i skolan. Några har nog fjärilar i magen, precis som jag hade på min första skoldag. Kanske är de lite nervösa för hur det ska gå. Men de behöver inte oroa sig, för här finns allt som behövs för ett första toppenår i skolan! Eller vänta nu, gör det verkligen det?"

Dagarna innan skolstarten kan kännas både spännande och nervösa, men det är inte bara barnen som kan vara pirriga! I den här rikt illustrerade boken får vi följa med en lärares sista förberedelser inför terminsstarten med en helt ny klass, hennes allra första egna klass!

Augustprisnominerade Elin Johanssons och illustratören David Hensons skolstartsbok är en rolig och varm bok för alla som snart ska börja skolan.

Författare
Elin Johansson
Formgivare
Saga Bergebo
Illustratör
David Henson
Språk
Svenska
Utgiven
2022-05-30
Förlag
Rabén & Sjögren
Serie
Årets skolstartsbok
Genre
Skönlitteratur barn och ungdom
Läsålder
3-6
Antal sidor
60
Format
Inbunden
Vikt
306 gr
Bredd
180 mm
Höjd
238 mm
Tjocklek
12 mm
ISBN
9789129739114