Nödig

Av Louise Winblad, Anne-Marie Körling

4/5
32
SIDOR
4
OMDÖMEN
2021
UTGIVEN
0-3
LÄSÅLDER

Nödig! Bråttom, springa toaletten. Bort byxa, kissa, bajsa, sitta länge. Hälla toaletten, spola bort. Inte glömma tvätta händerna, mycket skum. Klappa magen, inte nödig. Nu leka!

En rolig och peppande bok om att gå på pottan med text av tidigare läsambassadören Anne-Marie Körling och illustrationer av omåttligt populära Louise Winblad alias hejhejvardag!

Att sluta med blöja och börja gå på pottan är ett viktigt steg i alla små barns liv. Men det är inte alltid så lätt, och problem kring toabesöket är enormt vanligt bland svenska barn, ibland långt upp i skolåldern. Den här boken är tänkt som ett sätt att förbereda barnet inför att sluta med blöja, avdramatisera kiss och bajs för både barn och förälder och uppmuntra till att låta barnet pröva på egen hand.

Anne-Marie Körling är lärare, tidigare läsambassadör och flitigt anlitad föreläsare landet runt, med ett särskilt fokus på barns rätt till medbestämmande. Illustratören Louise Winblad är mest känd under sitt alias hejhejvardag. Hon driver en av Sveriges mest lästa föräldrabloggar och har blivit känd och älskad för sina humoristiska illustrationer om föräldraskapets alla olika sidor.

Författare
Anne-Marie Körling, Louise Winblad
Formgivare
Rebecka Neumann
Illustratör
Louise Winblad
Språk
Svenska
Utgiven
2021-05-21
Förlag
Rabén & Sjögren
Genre
Skönlitteratur barn och ungdom
Läsålder
0-3
Antal sidor
32
Format
Inbunden
Vikt
265 gr
Bredd
217 mm
Höjd
217 mm
Tjocklek
9 mm
ISBN
9789129729863