Julia på stan

Av Eva Eriksson, Lisa Moroni

4/5
32
SIDOR
27
OMDÖMEN
2018
UTGIVEN
0-3
LÄSÅLDER

Mamma och Julia är i stan. Men vad mycket folk det är överallt! Julia har fullt sjå att heja på alla de möter. Och hålla reda på mamma … Eva Eriksson och Lisa Moroni har skapat en serie varma och mysiga småbarnsböcker om charmtrollet Julia. Vardagsnära berättelser med mycket humor och igenkänning för tvååringar och deras familjer.

Julia och mamma ska åka till skoaffären. ”Hej, hej”, säger Julia till alla på bussen. Och när de går av vinkar Julia "Hej då!"

I affären får Julia mäta sina fötter och prova skor. Mamma vill också ha nya skor. Julia hjälper till. Men vart tog mamma vägen? Julia tittar sig omkring. Där är hon! Oj, nu går hon. Utan Julia! Julia springer efter. ”MAMMA!”

Men det är inte mamma utan en tant … Var är mamma?

I Julia-böckerna möts tre generationer i ett spännande samarbete. Eva Eriksson och Lisa Moroni, mor och dotter, både skriver och illustrerar böckerna tillsammans, och Lisas dotter Julia står för inspirationen.

Läs också: "Julia gömmer sig", "Julia hämtar strumpor", "Julia äter allt", "Julia sätter sig", "Julia hjälper till" och "Julia är trött".

Författare
Eva Eriksson, Lisa Moroni
Formgivare
Charlotta Berglin
Illustratör
Eva Eriksson, Lisa Moroni
Språk
Svenska
Utgiven
2018-07-16
Förlag
Bonnier Carlsen
Serie
Julia
Genre
Skönlitteratur barn och ungdom
Läsålder
0-3
Antal sidor
32
Format
Inbunden
Vikt
204 gr
Bredd
172 mm
Höjd
217 mm
Tjocklek
8 mm
ISBN
9789163899898